BBQ Boot Amsterdam

Grillen, varen en genieten op de Amsterdamse grachten

Wilt u gezellig barbecueën en ondertussen de grachten van Amsterdam optimaal ervaren? Boek dan ons populaire arrangement de BBQ Boot, het ultieme uitje op de Amsterdamse grachten. Voor een all-in prijs krijgt u een schitterende rondvaart door Amsterdam van twee uur, terwijl u geniet van de heerlijkste barbecuegerechten met onbeperkt wijn, bier en fris.

U kunt kiezen uit twee varianten: de BBQ boot en het BBQ XXL arrangement. Speciale wensen? Neem dan even contact met ons op

Dé BBQ Boot Amsterdam

De BBQ boot Amsterdam is het ultieme uitje op de Amsterdamse grachten. Voor een all-in prijs geniet u aan boord van heerlijke vleesgerechten terwijl onze medewerkers aan boord uw glas vullen. Onze gezellige BBQ boten zijn de perfecte locatie voor een gezellig uitje met vrienden, collega’s of familie.

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam

Nergens is zoveel te zien van Amsterdam als vanaf het water. Onze barbecue rondvaart voert u langs mooiste terrasjes aan het water, speciale winkeltjes en woonboten waarvan de bewoners buiten van de zon genieten. En dat terwijl u met vrienden, familie of collega’s van een hapje en drankje geniet op een van onze comfortabele schepen. Dit is dineren in Amsterdam op z’n best!

De arrangementen

De BBQ Boot Amsterdam, dat is lekker barbecueën aan boord tijdens een fantastische vaartocht op de Amsterdamse grachten.

De BBQ Boot Amsterdam, lekker barbecueën op de Amsterdamse grachten.

BBQ Boot arrangement

 • 2 uur varen voor € 49,50 p.p. (Voor groepen van 15 tot 25 personen: € 59,50 p.p.)
 • barbecue pakket Classic
 • inclusief boothuur, bemanning en bediening
 • onbeperkt bier, wijn en frisdrank
 • open kap bij mooi weer
 • barbecue onder afdak bij slecht weer

** Is uw groep kleiner dan 15 personen? Bel ons even voor de mogelijkheden.

Vanaf € 49,50*
per persoon, excl. btw

direct aanvragen

BBQ XXL arrangement

 • 2,5 uur varen voor € 65,00 p.p. (Voor groepen van 15 tot 25 personen: € 69,50 p.p.)
 • Uitgebreid BBQ pakket De Nederlanden
 • inclusief boothuur, bemanning en bediening
 • onbeperkt bier, wijn en frisdrank
 • open kap bij mooi weer
 • barbecue onder afdak bij slecht weer

** Is uw groep kleiner dan 15 personen? Bel ons even voor de mogelijkheden.

Vanaf € 65,00
per persoon, excl. btw

direct aanvragen

Zelf barbecueën op de BBQ boot

Als u kiest voor de barbecueboot van Rederij de Nederlanden dan zorgen wij voor alle benodigdheden zodat u zelf aan boord kunt barbecueën. Wij regelen de barbecue en het eten. Heeft u speciale eetwensen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Een kok aan boord

Wilt u de barbecue laten verzorgen door een echte BBQ expert? Vanaf € 135,00 (excl. BTW) vaart een professionele kok mee die zorgt voor een perfecte barbecue aan boord. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren.

Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd!

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?


Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven citytender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Pubquiz aan boord

Een vaartocht met pubquiz is een unieke belevenis voor u en uw gasten.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen. Bekijk het aanbod

Pubquiz De Andere Quiz

Bekijk ook de wijnkaart van Rederij de Nederlanden. U kunt van te voren aangeven welke wijn u naast onze huiswijn aan boord wilt hebben.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
 • Singel 279
 • 1012 WG Amsterdam
 •  
 • Telefoon : +31 20 42 33 006
 • Fax : +31 20 42 33 006
 • E-mail : info@denederlanden.com

“In 1 woord geweldig. Een hele mooie dag gehad. De schipper vertelde van alles en de bediening was grandioos. Eten was perfect!“
Lydia van dinteren
Via Trustpilot op 19 augustus 2019
“Geweldige tocht. Fantastische ervaring. Service was super goed, iedereen heeft genoten. Top!“
Agnes Ripmeester
Via Trustpilot op 18 mei 2019
“Onze gasten waren zeer blij met de salonboot Najade en de service die aan boord geboden werd door de schipper en host. Zeker een aanrader voor iedereen!“
StartDock
Via Trustpilot op 16 mei 2019