Italiaans buffet cruise

Italiaans culinair genieten

Het all inclusive arrangement Italiaans Buffet Cruise bestaat uit een rondvaart door Amsterdam van 2,5 uur op een comfortabele boot, met een uitgebreid buffet vol Italiaanse delicatessen en onbeperkt wijn, bier en frisdrank.

De Italiaans Buffet Cruise is een van onze toparrangementen. Veel van onze vaste klanten kiezen keer op keer voor de Italiaanse Buffet Cruise. Het uitgebreide buffet wordt verzorgd door dé specialist op het gebied van luxe catering op het water, Van Barneveld Catering.

Ontvangst met Prosecco en borrelhapjes

Als u aan boord komt staat er een glas Prosecco klaar voor de gasten. Naast de Hollandse borrelgarnituur krijgt u per persoon 2 Herengracht borrelhapjes. U kunt kiezen uit:

 • Carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
 • Eenhaps wrap kip, pesto, rucola en pijnboompitjes
 • Aardappel- aspergemousse met ham en bosui
 • Mousse van zalm met mierikswortel en kaviaar
 • Crème van geitenkaas met rode peper

Italiaans buffet

Het uitgebreide Italiaanse buffet bestaat uit:

Koude gerechten:

 • Italiaanse salade met rucola, rode en gele cherry tomaat, rode ui, pijnboompitjes en buffelmozzarella
 • Carpacciosalade met pesto, zongedroogde tomaat, rucola en verse Parmezaanse kaas
 • Salade met Italiaanse ovenaardappel, Spinata Romana en Coppa di Parma
 • Focaccia parmaham en cantaloupe
 • Diverse soorten brood met dippen

Warme gerechten:

 • Penne rigate met tomaat, prei, basilicum en verse Parmezaanse kaas
 • Saltimbocca, kalf met Italiaanse ham
 • Pasta Frutti di Mare
 • Traditionele Lasagne
 • Cannelloni met spinazie, ricotta en tomatensaus

Luxe catering

Borrelboot Amsterdam

De Italiaans buffet Cruise is één van de luxere all-inclusive arrangementen uit ons assortiment. Het uitgebreide buffet wordt verzorgd door dé specialist op het gebied van luxe catering op het water, Van Barneveld Catering.

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren.

Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd!

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?


Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven citytender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
 • Singel 279
 • 1012 WG Amsterdam
 •  
 • Telefoon : +31 20 42 33 006
 • Fax : +31 20 42 33 006
 • E-mail : info@denederlanden.com

“Bij het plannen van ons tochtje met twee keer 60 mensen met de Hildebrand heb ik verschillende medewerkers van De Nederlanden gesproken, allen even aardig en behulpzaam. Zeer attent op onze wensen en stipt en precies in de levering. Een aangenaam en zorgvuldig bedrijf!“
Heer Lamers
Via Trustpilot op 2 februari 2019
“Wij hebben met ons team een uitje gehad, en hebben een geweldige avond gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd van de catering, de gastvrouw tot de kapitein.“
Mevrouw Molenkamp
Via Trustpilot op 18 december 2016
“Prima op tijd, goed buffet, bediening/schipper prima!“
Mevrouw Leguijt
Via Trustpilot op 7 november 2016