Naut

25-persoons Sloep

Genieten op een 25-persoons sloep

Varen met de 25-persoons sloep Naut is een bijzondere ervaring. De sloep is volledig open en dankzij de elektrische aandrijving vaart u in alle rust over de Amsterdamse grachten. Het enige wat u hoort is het rustig kabbelende water. Vanaf de twee teakhouten lounge decks hebben uw gasten een prachtig en ongehinderd uitzicht op de Amsterdamse grachten.   De Naut is een ideale boot om een bijzondere gelegenheid te vieren met vrienden of familie. Maar deze exclusieve sloep is ook een perfecte varende locatie om uw zakelijke gasten op te ontvangen. De boot is voorzien van alle comfort, er is een toilet aan boord en bij slecht weer sluiten we de overkapping. In de koudere herfst- en wintermaanden maanden hebben wij warme dekens aan boord.

Opstapplaats

Vertrek bij Room Mate Aitana (5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Inrichting

Deze exclusieve sloep is de perfecte manier om te ontspannen of te borrelen terwijl de hectiek van de stad voorbij glijdt. De elektrische aandrijving staat garant voor een stille vaart. Met 9×3 meter en 2 teakhouten lounge decks is deze sloep perfect voor groepen tot 25 mensen. In de prachtige cabine kunt u in alle rust gebruik maken van een design toilet en wasruimte. Wij werken samen met de beste cateraars van de stad en kunnen alle drank aan boord verzorgen.


Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
  • Singel 279
  • 1012 WG Amsterdam
  •  
  • Telefoon : +31 20 42 33 006
  • Fax : +31 20 42 33 006
  • E-mail : info@denederlanden.com

“Fijne dag beleefd. We hebben een hele leuk dag beleefd op een sfeervolle boot met vriendelijk en vaardig personeel. Er wordt echt met je meegedacht.“
Heer De Vries
Via Trustpilot op 21 september 2016
“Fantastisch geregeld en het personeel aan boord is top. Zoals je het eigenlijk vaker zou moeten zien in de horeca!“
Mevrouw Goemans
Via Trustpilot op 7 september 2016
“Rederij De Nederlanden, doen! Goed onderhouden en mooi schip en prettig, vakkundig personeel, geldt voor schipper en bediening.“
Van Der Plas Glas En Schilderwerken BV
Via Trustpilot op 21 juli 2016